Dj Tomy

"Events by Tomy, pe numele real Cristi Toma, este raspunzatorul principal de ceea ce inseamna “Events by Tomy” in ziua de astazi la nivel local si national.Se bucura de o experienta de peste 15 ani ca Dj de radio la postul local “Radio Valcea 1” si la renumitul Club Imperial din aceea vreme.

A acumulat in urma numeroaselor evenimente realizate sub prestatia lui ca Maestru de Ceremonii si Dj experienta necesara pentru a dezvolta acest brand si a-l duce spre culmile profesionalismului.
Pune suflet in tot ceea ce face, este dinamic, plin de viata si se bucura de un real succes in ceea ce priveste evenimentele pe care le presteaza.

Dj Tomy s-a dedicat petrecerilor si sonorizarilor la nivel local si national, intarindu-si foarte mult pozitia, datorita experientei dobandite prin munca si cunoastere."

Events by Tomy

Dj Tomita

"Dj Tomita, pe numele sau real Laurentiu Toma, este un spirit intreprinzator, independent si increzator in proiectele pe care le deruleaza, maleabil si foarte atent pana la cele mai mici detalii.
A cochetat cu muzica inca din 2002 prin cluburile din Rm.Valcea, in special Clubul Enigma faimos in acei ani.Apropierea de muzica il face sa creeze un proiect alaturi de fratele sau, dand nastere brandului Events by Tomy, unde creeaza evenimente unice si interesante.
O vasta experienta in domeniul muzical, entertaiment si nu numai. "

Events by Tomy

Dj Cristi

"Dj Cristi, in completare cu numele de Filigean, s-a nascut ’85, facand parte din ultima generatie cu cheia la gat.Din copilarie muzica a fost una din cele mai mari pasiuni si apoi ca la 15 ani sa inceapa primii pasi in tainele muzicii.Au urmat ani de pregatire in care a beneficiat de notatie muzicala, ore de canto, fiind totodata si membru al unui grup coral.Apoi a urmat o perioada in care a profesat arta muzical-vocala in diverse institutii si locatii destinate celebrarii unui cult crestin. Incepe in anul 2004 din simpla si pura curiozitate si insoteste la diverse evenimente pe dj Tomita, acesta devenindui mentor si indrumator. Trecand prin toate etapele, el devine pe rand, inginer tehnic, cameraman si apoi fotograf. Spre finele anului 2006 devine dj rezident la Club Baya-Galicea, unde acumuleaza experienta.In anii urmatori pleaca invitat in diverse cluburi si discoteci ajunge la Club Ice Olanu unde promoveaza muzica si distractia la un alt nivel . Devenind promotor in distractie, ajunge dj rezident intr-un club de renume Power Cd sau Lordu’ cum mai era cunoscut si tot odata trecerea de la mixatul virtual la platane. Dupa inchiderea clubului din 2008 si in cautarea unui nou loc de munca devine membru al echipei Events by Tomy."

Events by Tomy

ROMINA - VIDEO

"Ceea ce a inceput acum 6 ani ca o joaca cu camera, pentru a expune imaginea
asa cum o vad, s-a transformat intr-un veritabil proiect in care investesc
pasiunea mea pentru micile detalii care pot creea un act artistic unic."

Romina

DANUTZ

"Un fotograf de evenimente experimentat are abilitatea sa produca fotografii de calitate la cele mai inalte standarde chiar daca este prins intr-un eveniment necontrolat si spontan.Aici pun in slujba voastra experienta mea de fotograf de peste 5 ani.
Sunt adeptul sesiunilor foto in studio, in natura sau orice alt trend. Ma bucur din plin de orice moment pe care pot sa il transform intr-o poveste sau poate intr-o piesa de puzzle ce lipseste din galeria voastra de imagini de la cel mai important moment din viata.
Fotografia are forta de a impresiona prin adevarul ei si are efecte sentimentale.O fotografie artistica exceleaza prin detalii, asociatii de idei, producand meditatii si chiar reactii diferite.
Pentru amatori fotografia este o recreere, pentru profesionisti este munca, chiar munca grea, indiferent cat de placuta ar putea parea.
Atat timp cat ma veti gasi pe acest site inseamna ca imi place ceea ce fac si o fac bine pentru ca sunt o parte dintr-o echipa perfecta! Inchei cu un quote al unui autor necunoscut si va multumesc pentru ca ati vizitat site-ul.
You don't take a photograph. You ask, quietly, to borrow it!"

Danutz

Laurentiu Toma

"Viziunea artistica ii accentueaza si latura video pe care o dezvolta cu pasiune in creerea unor proiecte unice de mare definitie, investind material si uman in visul sau de cand era mic- sa creeze propriul sau film. Produsele finite sunt unice si prezinta viata asa cum este fara regie si munca exagerata de studio. "

Events by Tomy

Dj Silviu

Dj Silviu, este “inginerul echipei” si vine in sprijinul “Events by Tomy”, chiar daca jobul lui principal este cu totul altul :) .Pasiunea pentru muzica a fost pentru el prioritate inca din vremea adolescentei, iar acum, chiar daca programul lui este foarte incarcat, ne bucuram ca nu o tine departe si ne-o impartaseste de fiecare data la petrecerile in care presteaza. Este potrivit pentru petrecerile corporatiste si private prin profesionalismul si “feelingul” de care da dovada, iar noi ii oferim tot suportul de care are nevoie.

Events by Tomy

Dj Cosmin

Dj Cosmin, un adevarat “veteran” al cluburilor din Valcea. Se face remarcat inca din anii 2000 prin seturi bine alese si prin felul sau profesionist. De-a lungul timpului a fost prezent cam in toate cluburile de succes din Valcea, iar asta ne-a facut sa-i propunem o colaborare pe termen nedeterminat. A venit in echipa “Events by Tomy” si este pregatit pentru orice provocare in domeniul entertainmentului mobil.

Events by Tomy

uniquedresses Dj Tomy
Radio Valcea 1 Issa Mariage
Antract Danut Dinca
Club Stephany Paradis Royal
Triton Group Simfonia
Marriage Park Restaurante Ok