Cel mai bun lucru care ne caracterizeaza sunt evenimentele care au purtat semnatura noastra si feedback-ul pozitiv pe care l-am primit in urma acestora.
“The Soul of Your Party !” pentru ca noi suntem sufletul petrecerii d-voastre!

Echipa Events by Tomy

Events by Tomy este un brand infiintat in urma cu 7 ani in Rm.Valcea, din dorinta de a face ca evenimentele importante din viata dumneavoastra sa fie UNICE!

Fondatorii acestui brand sunt Cristi si Laurentiu Toma.
Suntem o echipa tanara, unita care lucreaza cu pasiune in armonie si tindem spre perfectionalism.

Events by Tomy inseamna : SONORIZARE(Dj) - LUMINI - FOTO - VIDEO - PROIECTII VIDEO & KARAOKE.
Suntem 6 Dj/Mc si dispunem de doua echipe Foto-Video.

Sonorizare

In ceea ce priveste domeniu de sonorizare va putem spune ca avem experienta in ceea ce facem, suntem profesionisti si cel mai important lucru in care credem este ca te putem ajuta in organizarea evenimentului tau, asigurand o ambianta muzicala deosebita. Garantia unei petreceri reusite este muzica de buna calitate! Muzica face atmosfera placuta si da tonul distractiei.
Atmosfera pe care o facem ca si Maestrii de Ceremonie este una decenta si de foarte buna calitate.
Noi stim sa dam viata evenimentelor dumneavoastra si sa va oferim muzica pe care vreti sa o auziti si sa o dansati!
Folosim echipamente de inalta clasa si dorim permanent sa imbunatatim domeniul sonorizarilor si entertainmentului muzical mobil.

Foto

Colaboratorii nostri in materie de fotografie sunt experti in imortalizarea evenimentului tau. Scopul nostru este sa va pastram amintirile traite in timpul evenimentului dumneavoastra la un nivel profesionist. Ceea ce va pot oferi fotografii nostri sunt priceperea si experienta lor pentru obtinerea unor imagini absolut superbe.
Acceptam orice sugestie sau idee din partea dumneavoastra pentru finalizarea cu succes a evenimentului.

Video

Echipa de cameramani este specializata in filmari High Definition, sunt creativi si talentati. Am investit foarte mult in echipamente de inalta definitie si de aceea procesarea materialelor video este una de foarte buna calitate. In numeroasele lucrari pe care le-am facut la diverse evenimente (nunti, botezuri, prezentari produse, prezentari firme) ne-am bucurat de admiratia si recunostinta clientilor nostri, ceea ce ne-a dat putere si perseverenta in munca pe care o depunem.
Aceasta este cartea noastra de vizita, UN EVENIMENT UNIC!uniquedresses Dj Tomy
Radio Valcea 1 Issa Mariage
Antract Danut Dinca
Club Stephany Paradis Royal
Triton Group Simfonia
Marriage Park Restaurante Ok